Portfolio

 


PORTFOLIO


Inmiddels heb ik een uitgebreid portfolio van bruiloften. Hieronder staan een paar korte trouwclips van bruiloften die ik heb gefilmd. Deze trouwclips zijn de highlights van de dag samengevat in een paar minuten. Voor facebook en andere social media is een video van een paar minuten leuk om vrienden en kennissen mee te laten genieten. Een video van rond de 20 minuten is daarentegen leuk om voor je zelf te hebben. Hoe dan ook: je kunt zelf kiezen wat het beste bij je past. Mocht je nog meer voorbeelden willen zien, neem dan gerust contact op.

 

Bruiloften

Bruiloft Niels & Teunette

De bruiloft van Niels en Teunette was een top dag! De fotolocaties en de trouwlocatie waren super gaaf wat prachtige beelden opleverde. En natuurlijk niet te vergeten de    toffe trouwauto!  Hierbij een korte sfeerimpressie van de bruiloft van Niels en Teunette.

Bruiloft Miranda & Marlo

Een korte sfeerimpressie van de bruiloft van Miranda & Marlo en hun 2 lieve kinderen. Deze familie houdt van Disney en dit was dan ook overal in terug te zien. Vooral hun ontzettend gave openingsdans!

Bruiloft Margriet en Kristiaan

Afgelopen zomer heb ik de bruiloft mogen filmen van Margriet en Kristiaan. Voor het eerst een bruiloft in het vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. Ik ga daar zeker nog een keer terug, want wat een geweldige mensen wonen daar. Ik heb genoten van jullie humor en gezelligheid! Geniet mee met de dag van Margriet en Kristiaan.

Bruiloft Stefanie & Luc

Een korte trouwclip van Stefanie & Luc. Prachtige locaties, veel gekkigheid en heerlijke shots.

Bruiloft Cynthia & Martijn

Een super leuke dag met een heerlijk stel!

Bruiloft Chantal & Melvin

Een korte trouwclip van een prachtige bruiloft van Chantal & Melvin op een bijzondere locatie! Lekker met de boot en voetjes in het zand.

Bruiloft Sanne & Sander

Een korte sfeerimpressie van een mooie bruiloft van Sanne & Sander

Bruiloft Wessel & Rianne

De gehele bruiloft video van de mooiste dag van Wessel & Rianne

 

Corporate video’s 

 

10 jarig bestaan van Duo praktijk voor verloskunde

Weleda negenmaandenbeurs

Teaser Horsense

Promotie video A.B. Performance Horses

HAS Studiedag

HAS Carrièrebeurs